Tagságaink

ivsz

szek

szek

szek

Szavazás

Tetszik az új oldalunk?
 

.NET ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

A Microsoft fejlesztőpartnereként cégünk több egyedi megoldást kínál korszerű .NET alapú technológiák használatával. Agilis fejlesztési módszereink lehetővé teszik, hogy megrendelőink felmerülő igényeit a fejlesztőink rövid időn belül alkalmazni tudják a fejlesztési, üzemeltetési ciklusban, partnereink nagy megelégedésére. Cégünk kiemelkedő az új technológiák gyors adaptálásában.

 

Vastagkliens alkalmazások

A munkavégzést nagyban segíti az interaktív, gazdag felhasználói felület. Termékeink a nagy múltra visszatekintő WinForms platformnak köszönhetik felhasználóink számára ismerős, letisztult felületeiket. Megoldásaink építenek továbbá a Windows Presentation Foundation (WPF) keretrendszerre, mely összetettebb elrendezések, diagramok, grafikonok megjelenítését teszi könnyebbé.

 

Webes technológiák

Vastagkliens megoldásaink mellett hangsúlyt fektetünk a nagyobb közönség által elérhető web-alapú megoldásokra is. ASP.NET alkalmazásaink nem igényelnek külön telepítést az ügyfél számítógépén, ezért bárhonnan elérhetőek: használatukhoz csupán egy böngészőre van szükség. Az ASP.NET segít átlépni a web alapvetően állapotmentes természetén, így fokozva a felhasználói élményt, melyet az AJAX kiegészítések tesznek még gyorsabbá, gördülékenyebbé.

Alapozunk továbbá a Silverlight technológiára, amely egyesíti a vastagkliens- és web-alapú technológiák előnyeit: az asztali alkalmazásokhoz közelítő funkciógazdagságot nyújt a szélesebb körben elérhető webes platformon.

 

Adattárolás, adatelérés

Megoldásaink elsősorban a Microsoft SQL Server termékcsaládját használják adattárolásra. A fejlesztés során kiemelt célnak tekintjük, hogy termékeink az SQL Server ingyenesen elérhető változatait is támogassák, így partnereinknek nem szükséges költséges licenceket vásárolniuk azok bevezetéséhez. Amennyiben a megnövekedett követelmények miatt mégis szükséges, rendszereink az SQL Server nagyobb kiadásaival megbízóink igényei és lehetőségei szerint skálázhatók.

Adatelérésre, adatmodellezésre a Microsoft Linq to SQL illetve ADO.NET Entity Framework (EF) szolgáltatásait használjuk. Az EF kulcsszerepet játszik a gyors alkalmazásfejlesztésben: az adatmanipulációs műveletek (lekérdezés, módosítás) fejlesztését nagyban gyorsítja, továbbá a megrendelőink újonnan felmerült igényeit is gyorsabban tudjuk bevezetni.

 

Adatszolgáltatás

Szoftvereink fejlesztésekor törekszünk a nagyfokú interoperabilitásra, ezért megoldásaink nagyban építenek a Windows Communication Foundationra (WCF), mely széles körben használt webes technológiákon keresztül tesz lehetővé adatcserét. Ez a platform biztosítja, hogy megoldásainkat fejlesztői közreműködés nélkül, pusztán a vonatkozó dokumentáció alapján a megrendelő igényeinek megfelelően lehessen úgy konfigurálni, hogy rendszereinkkel szabványos WS-* protokollokon keresztül is lehetővé váljon a kommunikáció.