SambaJAM - az első kiterjeszthető kollaborációs platform a felhőben

Az angol SambaStream SambaJAM megoldását 2009-ben ismerte meg cégünk a UK Trade and Investment által szervezett Tecnology World nemzetközi rendezvényen, majd a SambaStream magyarországi partnereként el is készítettük a folyamatosan fejlődő online szoftver magyar verzióját.

A SambaJAM az első olyan internet alapú cloud computing megoldás, mely kiterjeszthető együttműködési platformot teremt.

Projektenként különböző virtuális munkahelyek (workspaces) alakíthatók ki, melyeket a különféle jogosultságokkal rendelkező munkatársak vagy külső személyek (partnerek, ügyfelek) online elérnek.

A SambaJAM hatékonyabb munkát eredményez azáltal, hogy egy olyan környezetet, online tartalom-menedzselő platformot teremt, mely valós idejű információ megosztást, dokumentum-menedzselést tesz lehetővé.

Bővebb információért kattintson ide.

 

Szerződés és projekt nyilvántartó, dokumentumkezelő, workflow menedzselő rendszer

Amennyiben Ön egy Windows alapú dokumentum kezelő megoldást keres, amely szerződések és projektek nyilvántartására, a szerződés kötési folyamat követésére is alkalmas, akkor ajánljuk figyelmébe az eredetileg önkormányzatok számára kifejlesztett rendszerünket, melyet kevés fejlesztési munkával bármely vállalat igényei szerint testre tudunk szabni.

Bővebb információért kattintson ide.